2009. november 2., hétfő

Ótasd bé magad! Hallód?

   
Itt az állatinfluenza! És Te is elkapod! Állat vagyok?
Jaj, elnézést kérek! Most már nem ez a neve.
Itt a sertésinfluenza! És Te is elkapod! Sertés vagyok?
Jaj, még egyszer elnézést! Most már nem ez a neve.
Itt az új influenza! És Te is elkapod! De kár!! Új nem lehetek.

De beoltathatom magam. Mindegy mivel, csak szedjem, egyem, igyam, vegyem, mint a cukrot. Mert az jó nekem. Mert a már ismert politika-vezérelt világunknak köszönhetően megvan kreálva a helyzet, megijesztjük a népet, és az adófizető elmegy a patikába, megveszi a vakcinát kétezerért, és talál egy beámított orvost, aki beadja neki, szintén kétezerért. Közben meg ne használd a szemeid! Ne olvass, csak ijedj! Úgyis minden termékre hülyeség van ráírva, nem is az van benne. Minek egyáltalán ráírni is valamit?? Nohát, kérem szépen, ne tessék olvasni és észrevenni, hogy nincs az ampullán sem gyártási idő, sem lejárati, a dobozon szerepel a gyártás ideje, de a lejárati idő nem. A nembeámított orvosok még abba is belekötnek, hogy a nekik átadott készítményekhez mellékelt betegtájékoztató eltér attól, amit az Országos Gyógyszerészeti Intézet engedélyezett. Ez nem érdekes, csak bennünk legyen az a lé.

És tessék a terhes nők is beoltatni magunkat (természetesen terhességről beszélünk a sajtóban, isten'ments legalább terhes anyákról, várandós anyákról beszélni, nemhogy áldott állapotról, hogy nézne ki a mai gazdasági helyzetben), mert a "megszületendő magzatok egészségét veszélyezteti". És ne tessék gondolkodni, hogy a születendő magzat egészségét veszélyezteti a koraszülött-ellátó intézmények bezárása, a szegényes táplálkozás, a stressz a fűtés, gáz, villany kifizetésére vagy épp a szülőkkel együttélésre kényszerítő lakáskörülmény. Nem gondolkodunk, buzdítunk, oltani kell. Oltani kell a népet.
Sőt már az egy éves gyereket is, és tessék védőmaszkot használni, mert az kifejezettem a vírus ellen tökéletes. Mondom ne gondolkodjunk mire kellene a védőmaszk, a bkv buszok százait, a vasút helyett lévő buszok százai, kamionok ezrei a városainkon keresztül mind a levegő hozzászokott tartozékai.

Inkább álljunk sorba, mert itt az oltás, elől a terhesek, és, kérem szépen, engedjük előre a nyugdíjasokat.
 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése