2009. november 2., hétfő

2s pógárság

  
Törvénymódosítást nyújtott be a Fidesz–KDNP, hogy a határon túli magyarok könnyebben szerezhessék meg a magyar állampolgárságot.

Már megint a kettős állampolgárság. Már a könyökömön jön ki!!

Erről csak ez jut eszembe:


Tudok egy jó, igazi, nagy eszközt. Ez az eszköz az: a Parabola, úgy mint gyergyói tevés székely kollega emegy Gyurcsányhoz. Asszongya: te Feri, aggyátok má meg az állampógárságot. Asszongya proletármilliárdos Feri, há meg mi kéne büdös paraszt? (Dózsa György óta ez a nevünk állitólag). Feri Magyarországot is nevén találta nevezni, ezt nem ismétlem, mert azóta sem mosott szájat.

Gyergyói tevés székely kollega asszongya há átmegyek a Viktorhoz, há má csak nem hagy cserben, olyan jókat szokott mondogatni. Asszongya: te Vitya, aggyátok má meg az állampógárságot. Asszongya erre Viktor, hú a fene, pont most? Mindig pont most, és éppen megint most? Most nem megy, maj ha kormányon leszünk majd gondokozunk Németh Zsotival rajta. A mútkor is gondokoztunk vagy négy évet nem mondhatod hogy nem foglalkozunk a kérdéssel, öcsém! Rajta vagyunk, higgyé nekünk!

Gyergyói tevés székely kolléga eloson a köztársági elnyökhöz. Asszonygya neki kedves turulmadár Laci, de má a neved is olyan szép, hát ammeg te az állampógárságot. Érkezik a válasz is: jaj, jaj én csak egy ejnyök vagyok, ez a ferire meg a viktorra tartozik elég hozza kétharmad Feri meg kétharmad Viktor, oszt má mög is van.

Az anyjuk mindenit mondja a gyergyói tevés kollega hisz kétharmad meg két harmad az négyharmad, ezé nem lehet döntést hozni, me az sose meg nem lesz ...


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése